Bugün bu işteki ilk günüm olacaktı.Çok heyecanlıydım. DJ bir plak koymuş, ben gelene kadar oyalıyordu içeride gürültü yapan insanları.Sonunda gerçek bir Rock yıldızı görmek istiyorlardı.Herkese süpriz olması için bar sahibi afişlere resmimi koymamıştı. Herkes ilk geldiğinde beni görmek istiyordu fakat kafaları bir kaç şarapla güzelleşince unutuyorlardı neden burada olduklarını.Bu benim için iyiydi, acelem yoktu.Üzerinde pembe kurukafa olan siyah bir sıfır kol giydim.Altına çok cepli bir rock pantolonu giydim.Geneli böyle olur. Saçım düzleştirildi ve büyüyle bazı yerleri siyah yapıldı, geri kalanı -kendi saç rengim-
sarıydı. Pembe bir kemer taktım, üzerinde elmaslar vardı. Kolum syha pembe bileklikler taktım. Sade bir makyajın sonunda hazırdım. İçeriden onlarca sarhoşun sesi geliyordu.Son bir denemeye ihtiyacım vardı.Sesimden emin olmalıydım.Elime mikrafonu alır almaz patron geldi ve çıkmamı söyledi.İnsanlar bei görünce ne yapacaklarını bilmediler.Neden olduğunu bilmiyordum.Bu beni korkutmuştu.Ya beni sevmedilerse ? Elime mikrafonu alıp onlara selam verdim.Bazıları bardaklarını hızla masaya vurup kapıya yöneldiler.Gitarist ilk sesi verince baterist ve diğerleri de müziğe başladı.İlk cümlemi söylediğimde gidenler durup bana döndüler.Ayaklarını yere vurarak ritme katıldılar.Müzik hoşlarına gitmişti.Alkışlamaya başladılar.Onların beni böyle desteklemeleri hoşuma gitmişti ve ben de kendimi kaptırdım müziğe. Şarkı bitiminde herkes Asia diye tezahürat yapıyordu.Sadece bir şarkı söylemiştim ve ünlü olmuştum.Bu çok hoştu.İki şarkı sonra buradan inecektim fakat bunu hiç istemiyordum.İkinci şarkıyı herkes biliyordu ve hep beraber söyledik. Üçüncü şarkı tam kopuk bir şeydi içmeden şarhoş olmuştum. alkışlarla sahneden indim.Patron oda yerine müşterilerin yanına gitmemi istemişti.Kafama bir şapka taktım ve üzerime bir pelerin giydim.Barmenin yanına gidip bir içki istedim.Önündeki uzun masaya oturdum. "Hey, çok iyiydin." Yanımdaki genç çocuk benimle kınuşuyordu. "Beni tanıdın mı ?"
Genç içkisinden bir yudum aldı "Sanırım.İlk gecen mi ?" Bu genç adeta ermiş gibiydi. "Tahminlerin iyi." Genç bana döndü ve elinden içikiyi bıraktı. "Yeni olduğun giydiklerinden anlaşılıyor.Hep böyle yapılır." Ona ne yapmam gerektiğini sordum "Kimse üzerine atlamayacaktır burada orumalar var.Onlardan dışarıda kork.Hepsi seni tanıdı." Şapkamı kafamdan çıkardı. "Böyle çok daha güzelsin." Güldüm ve teşekkür ettim.Bar yarım saat sonra kapanacaktı.Çıkışta izhidam yaşamamak için patrondan izin alıp çıktım.Hava yağmurlu ve soğuktu.Sıfır koll çıkmak pek akıllıca değildi ama yapmıştım bir kere.Durakta durup yaksi bekledim.Bir kaç dakika sonra yanıma bir araba yanaştı.Çok şık siyah bir araba. Camı yavaşça açıldı.Şoför koltuğunda az önce bardaki genç vardı. "Atla hadi !"