| İzin Günü | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Evaline Crystal Slowen Model / Elf / Ölüm Yiyen
Hogwarts Wizard Galleon: (4500/100000)
| Konu: İzin Günü Çarş. Mayıs 19, 2010 7:16 pm | |
| Bugün Hogwarts'ta izin günümdü. Ne kadar güzel. İstediğimi yapmakta özgürdüm. İlk olarak Hogsmeade'e gitmeliyim diye düşündüm. Zaten okula yakın olan nere var ki? Tatilde kesinlikle Ayrık Vadi'ye gidecektim. Orası muhteşemdi. İnce bir ceket alıp dışarı çıktım. Birkaç sokak yürüdükten sonra Üç Süpürge'ye geldim. İçeriye girdim. Bugün Hogsmeade izni olduğu için Üç Süpürge dolup taşmıştı. Nereye baksam öğrenciler veya profesörler görüyordum. Bir masa bulup tek başıma oturdum. Yanıma kimse yaklaşmak istemiyordu. Neden ki? Ben normal biriyim ama Elf olmam başkalarını rahatsız da edebilir. İyi de Elflerin nesi vardı ki? Etrafa baktım ve Karanlık Sanatlara Karşı Savunma öğretmeni Felix Victor Krum'un yanıma gelirken gördüm. Birden daha önce hiç yaşamadığım bir duyguyu yaşadım. Aşık olmuştum. | |
|
| |
Felix Victor Krum Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
| Konu: Geri: İzin Günü Çarş. Mayıs 19, 2010 7:45 pm | |
| İşte orada Elena Rose Austin ona nasıl açılacağım? Bana bir yol göserin lütfen dersleri her bittiğinde peşinde onu takip etmekten sıkıldım. Evet şimdi tam zamanı yanlız ona söylemeliyim bütün duygularımı. Sessiz ve gülümseyerek yanına yaklaştım. Yüzü tertemizdi o bir elf'di. Bu ben ilgilendirmiyordu. Çok hoş bir bayandı. Hemen yanına oturarak konuştum. -Merhaba sizi yanlız görünce masanıza oturayım dedim. İyiki de oturmuşum sohbet edecek birini arıyordum. Ben Felix karanlık sanatlara karşı savunma profesörüyüm. Siz de sihirli yaratıkların bakımı profesörü olmalısınız. Gözlerinin içine bakıyor ve bir cevap bekliyordum. | |
|
| |
| Konu: Geri: İzin Günü Çarş. Mayıs 19, 2010 8:52 pm | |
| O muhteşem gözlere dalmıştım. Ne kadar güzel gözleri vardı. Deniz gibi... Gözlerine baktıkça sanki o denizde boğulurmuş gibi hissediyordum. Felix ''Merhaba sizi yanlız görünce masanıza oturayım dedim. İyiki de oturmuşum sohbet edecek birini arıyordum. Ben Felix karanlık sanatlara karşı savunma profesörüyüm. Siz de sihirli yaratıkların bakımı profesörü olmalısınız.'' dedi. Benim yanıma gelmiş ve konuşmuştu. Buna inanamıyordum. Hala şaşkındım. Felix'e bakarak ''Ve Gryffindor bina sorumlusuyum. Gelmeniz çok iyi oldu. Zaten sıkılıyordum.'' dedim. Onun yanında konuşmak büyük bir gelişmeydi. Ne diyecektim şimdi? Onun konuşmasını beklemek daha iyi olurdu. | |
|
| |
| Konu: Geri: İzin Günü Perş. Mayıs 20, 2010 9:19 am | |
| -Ve Gryffindor bina sorumlusuyum. Gelmeniz çok iyi oldu. Zaten sıkılıyordum. -İzin günlerinde sıkılacağımı düşünmüştüm. Ama baksanıza bir arkadaş buldum. Artık sıkılacağımı sanmıyorum. Evaline'nin gözlerinin içine bakıyordum. İlk konuşan gene ben oldum. -İsterseniz tanışalım. İsimlerimizi zaten biliyorsunuz. Ben Oklohoma'dan geldim bu okula kendimi bildim bileli seherbaz olmak istedim. Karanlık sanatlara karşı savunmada yeterli düzeye geldğimde bir seher baz olabileceğim söylendi. Yanılmıyorsam siz de bir Elf olmalısınız hakkınızdakileri duydum. | |
|
| |
| Konu: Geri: İzin Günü Perş. Mayıs 20, 2010 10:14 am | |
| Umarım şimdi o konuşurdu. Yoksa ben susup burada oturacaktım. Beklediğim gibi Felix ''İzin günlerinde sıkılacağımı düşünmüştüm. Ama baksanıza bir arkadaş buldum. Artık sıkılacağımı sanmıyorum.'' dedi. Ben hala susuyordum. Yine onun konuşmasını bekliyordum. Felix ''İsterseniz tanışalım. İsimlerimizi zaten biliyorsunuz. Ben Oklohoma'dan geldim bu okula kendimi bildim bileli seherbaz olmak istedim. Karanlık sanatlara karşı savunmada yeterli düzeye geldğimde bir seherbaz olabileceğim söylendi. Yanılmıyorsam siz de bir Elf olmalısınız hakkınızda kileri duydum.'' dedi. Konuşması beni rahatlatmıştı. Bende ''Evet ben Elfim. Ayrık Vadi'den geldim. Sihirli yaratıkları da çok seviyorum.'' dedim gülümseyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: İzin Günü C.tesi Mayıs 22, 2010 1:09 pm | |
| Evaline, çok hoş biri olduğu kesindi. Beni terslieyeceğini düşündüm. Ama aksine benimle iletişim kurmaya çalışmıştı.''Evet ben Elfim. Ayrık Vadi'den geldim. Sihirli yaratıkları da çok seviyorum.'' dediğinde ben susmuştum. Gözeleerinin içine bakmıştım. Daha önce sihirli yaratıklar hakkında pek çok şey duymuştum ama hiç ilgilenmemiştim. Evaline ile iletişim kurmam gerekiyorsa onunda ilgi alanında olmalıydı. Hemen ben konuştum. -Sihirli yaratıkları demek çok seviyorsun ben de severim bana çok ilginç gelirler bir keresinde dev bir Macar Boynuzkuyruk görmüştüm çok büyüktü. Bana onu zapdetme görevi verildi. Bazen sihirli yaratıklar bana gerçekleri hatırlamıştır. Ben Testral'leri görebiliyorum çünkü annemi ve babamı bir kazada kaybettim. İşte bu yüzden sihirli yaratıklardan uzak duruyorum. Bana gerçekleri hatırlatıyorlar. Acaba Evaline'ye bunu anlatmamalı mıydım? | |
|
| |
| Konu: Geri: İzin Günü C.tesi Mayıs 22, 2010 3:22 pm | |
| Ben cümlemi bitirdikten sonra durdu. Acaba sihirli yaratıklar ilgi alanına girer miydi? Felix ''Sihirli yaratıkları demek çok seviyorsun ben de severim bana çok ilginç gelirler bir keresinde dev bir Macar Boynuzkuyruk görmüştüm çok büyüktü. Bana onu zapdetme görevi verildi. Bazen sihirli yaratıklar bana gerçekleri hatırlamıştır. Ben Testral'leri görebiliyorum çünkü annemi ve babamı bir kazada kaybettim. İşte bu yüzden sihirli yaratıklardan uzak duruyorum. Bana gerçekleri hatırlatıyorlar.'' dedi. Bende ''Sevmen çok güzel. Annen ve babanı kaybetmene çok üzüldüm. Ben Testral'leri göremiyorum.'' dedim. Bu kadar konuşmam büyük başarıydı. Çünkü ben her zaman sessiz, utangaç ve çok konuşmayı sevmeyen biri olmuştum. | |
|
| |
| Konu: Geri: İzin Günü Salı Mayıs 25, 2010 9:52 pm | |
| ''Sevmen çok güzel. Annen ve babanı kaybetmene çok üzüldüm. Ben Testral'leri göremiyorum.''Evanline konuştuğunda sanki gözleri parlıyordu. Onu öpebilmeyi çok isterdim sonra bunu aklımdan hemen uzaklaştırdım ve cevap verdim. "Keşke bende göremeseydim. Hayatımda pek çok kez karşılaştığım söylenemez. Belki bu sefer olabilir. Rica etsem bana sihirli yaratıkları uygun bir zamanda gezerek gösterir misin?" acaba iyi bir şey mi söylemiştim. Onunla olabilmek için her şeye razıydım. Çünkü ona deli gibi aşık olmuştum. | |
|
| |
| Konu: Geri: İzin Günü Çarş. Mayıs 26, 2010 6:32 pm | |
| Felix "Keşke bende göremeseydim. Hayatımda pek çok kez karşılaştığım söylenemez. Belki bu sefer olabilir. Rica etsem bana sihirli yaratıkları uygun bir zamanda gezerek gösterir misin?" dedi. Bende ''Tabii gösterebilirim.'' dedim ve saate baktım. Ne kadar geç olmuştu. Zamanın nasıl geçtiğini hiç anlayamamıştım Felix'in yanında. Hemen aceleyle ''Hey saate baksana ne kadar geç olmuş, hemen okula gitmeliyiz.'' dedim. Hiç girmek istemiyordum. Felix başını salladı, bende masanın yanında duran çantamı aldım ve Üç Süpürge'den çıktık. Harika bir izin günüydü.Rp Son. | |
|
| |
Lillian Mélanie Manoir Admin / Okul Müdiresi / Kehanet Profesörü / Slytherin Bina Sorumlusu
Hogwarts Wizard Galleon: (100000/100000)
| Konu: Geri: İzin Günü Çarş. Mayıs 26, 2010 9:55 pm | |
| | |
|
| |
| İzin Günü | |
|