Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sessizlik

YazarMesaj
Debby Eline Ryan
Ölü
Ölü

Kadın Mesaj Sayısı : 8
Ruh Hali : Sessizlik Utanga10mt3

Hogwarts Wizard
Galleon:
Sessizlik Left_bar_bleue0/100000Sessizlik Empty_bar_bleue  (0/100000)

Sessizlik Empty
MesajKonu: Sessizlik   Sessizlik Icon_minitime1Ptsi Mart 29, 2010 2:19 pm

Göl kenarı her zaman rahatlamak istediğimde ilk tercih ediceğim yerdir.Sessizliği her zaman paha biçilmezdi.Düşünmek için o kadar rahat bir yerdiki.Gölün kenarlarında taşlar vardı.Birkaç bank ve arkalara doğruda kayalar.Banklar her zaman soğuk olurdu.Yazları ise sıcacık olurdu.Birçok öğrenci burada oturur uzun sohbetler ederlerdi.Hava bu aralar soğuktu ama yinede burası eşsizdi.Burnumun ucu kıpkırmızıydı.Sert bir soğuk hakimdi ama düşünmek için yeterince sessizdi.Banklardan biri göle çok yakındı ona oturmayı tercih ettim yine çok soğuk bir banktı.Kuşlar yavaş yavaş göç ediyordu.Onların eşsiz görünümü her şeye değerdi.Arkadan bir kaç ses geldiğini duydum.Kendimi kuşlara o kadar kaptrmıştım ki umrumda bile değildi gelen ses zaten muhtemelen bir öğrenciydi.Gözlerimi kapatıp biraz daha yayıldım ve kafamı arkada doğru yatırdım sert esen rüzgar yüzümü okuşuyor gibi geliyordu.Ayak sesleri gelmeye başlamıştı ama rahatımı hiç bozmak istemiyordum

Rp Out:Beklenen Yok

Sessizlik
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sessizlik Arayışı