Amore Xaidór Hufflepuff VI. Sınıf Öğrencisi
Hogwarts Wizard Galleon: (0/100000)
| Konu: Amore Xaidor Çarş. Nis. 28, 2010 1:43 pm | |
| Adı Soyadı: Amore Xaidor Rpg Puanı: 83.
1) Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda, 2 büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğru çevirmiş. Ne yaparsınız? Yardım ederim çünkü ona acı çektirme şerefine ben nail olamazsam çok üzülürüm. 2) Hogwarts'taki en ilginç şey nedir? Hogwarts'ın neresi ilginç? Bence hiçbir yeri. Zaten okul denen kuruma zorla gönderilirim hep (: 3) Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir? Evet çalıştım ve kesinlikle başarılı oldum. Niçin olamıyım? Ne kadar emek o kadar yemek. 4) Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir? En gizli ve saklı köşelerinde neler gizlendiği. 5) Hogwarts'a gittiğinizi düşünün, en merak ettiğiniz yada en çok sevdiğiniz şey ne oldu?
Büyülü bir ortam ve bu insana mükemmel bir haz veriyor.
En son Amore Xaidór tarafından Çarş. Nis. 28, 2010 7:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Androméda Monica Manoir Admin / Uluslar Arası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Hogwarts Wizard Galleon: (100000/100000)
| Konu: Geri: Amore Xaidor Çarş. Nis. 28, 2010 4:46 pm | |
| | |
|
Amore Xaidór Hufflepuff VI. Sınıf Öğrencisi
Hogwarts Wizard Galleon: (0/100000)
| Konu: Geri: Amore Xaidor Çarş. Nis. 28, 2010 7:34 pm | |
| Düzenledim ama karakterim o belki nerden bilebilirsiniz? Öyle bilerek biyere girmek için çabalayarak bir forum doldurmadım içimden öyle geldiği için doldurdum.İsterseniz Hufflepuff yapın burda amaç bir şekilde rpg yapabilmek. Ancak siz öyle istiyorsanız forumu yalan yanlış doldururum hiç sorun değil. Lütfen üyelerin kalbini kıracak mesajlar yazmayın. Özellikle "Lan" kelimesi gerçekten kendimi çok büyük bir suç işlemişim gibi hissettirdi. Rica etmeye alışmışım sanırım bundan kaynaklanıyor. Ancak siz buranın adminisiniz diye üyeler hakaret yemek zorunda diyil. Özellikle beğendiğim için bir yere üye olmuşken tanımadığım ama başta sıcak gelen birinin bana hakaret etmeye hakkı yok. | |
|
Blair Ophélia Ramora Admin / Gryffindor VI. Sınıf / Teftiş Mangası Yardımcısı
| Konu: Geri: Amore Xaidor Çarş. Nis. 28, 2010 9:32 pm | |
| Öncelikle "diyil" değil. :D Ondan sonra da, bir de Esin'in açısından olayı düşünebilirsiniz bence. Gerçekten, üyelerden böyle garip garip sorunlar çıkması insanı bayıyor. Birazdan rütbe veririm ben. | |
|
Seçmen Şapka Seçmen Şapka
| Konu: Geri: Amore Xaidor Perş. Nis. 29, 2010 1:09 pm | |
| Hufflepuff VI. Sınıf Öğrencisi!
4 binaya da olabildiğince eşit sayıda öğrenci dağıtmaya çalışıyoruz. Hufflepuff'ta 4, Ravenclaw, Slytherin ve Gryffindor da 5 öğrenci var. | |
|