Seth Sullivan Ölü
Hogwarts Wizard Galleon: (0/100000)
| Konu: Seth Ptsi Nis. 19, 2010 7:53 pm | |
| İsim Soyisim : Seth SullivanCinsiyet : Erkek Yaş : 17 Sihirsel soy : SafkanDoğum yeri : İngiltere Doğum tarihi : 1994 Burcu : Yengeç Uyruk : İngilizAna dili : İngilizce Diğer diller : İspanyolca , FransızcaAsa : Kara YılanTaraf : Karanlık Asa : Kara yılan Okuduğu bina : Slyhterin Meslek : ÖğrenciGeçmişi : Küçükken terkedilmiş ve ona yaşlı bi' muggle bakmıştır . Bu muggle Seth'e güzel bakamamış ve zor şartlar altında yetiştirmiştir ve sonunda çekilemeyecek , dayanılamayacak duruma gelmiştir . Durum o kadar kötüdür ki ; bir dilim ekmek için savaşa ile girecek durumdadırlar . Bir gün eve gelen karanlık büyücü , muggle olan yaşlıyı öldürüp , Seth'i yanına almış ve onu her zaman karanlık olarak yetiştirmiştir . Karanlık tarafa alışan ve karanlığı çok seven Seth , Hogwarts'da Slyhterin'e seçilmiş ve herkese kötü davranmaya başlamıştır . 6. sınıfa geldiğinde ölüm yiyenlere katılmış ve 7. sınıfta kendini iyice aşmış ve Hogwarts'ı katletme planları bile kurmaya başlamış . Aydınlık , melez ve muggle'ları hiç sevmeyen Seth , zamanla Hogwarts'a alışmış ama Hufflepuff , Rawenclaw ve Gryfinndor'a her zaman sinir olmuştur . Sadece Slyhterin'lilerle iyi anlaşmaya devam ettiği sürede hayatına giren Gryfinndor'lu Androméda'nın onun gibi karanlık olması , Gryfinndor'da bazı karanlıklar olduğu fikrini biraz yükseltmiş ve Gryfinndor'a da ha özenli davranmaya çalışmıştır ..Sevdikleri :- Kötülük yapmak .- Yeni büyüler ve bilgiler öğrenmek .- Quidditch .- Kitap okumak .- Büyü ve lanet yapmak .- Sırları keşfetmek .- Dalga geçmek .Sevmedikleri : - Kofti'ler .- Muggle'lar .- Hufflepuff'lar .Güçlü yanlar : - Gücü .- Hızı .- Zekası .- Yakışıklılığı .Zayıf yanlar : - Her zaman suçlanmak .------------------İLİŞKİLER--------------Özel : Androméda Sophie Xoniésse- Sevgili-Androméda , her ne kadar Gryfinndor'lu olsade o da benim gibi kötü birisi ve savaş yönünden bakarsak birçok ortak yönümüz var ve o tam abna göre birisi .Akrabalar :Dostlar : Jacquelie Chloé Clémente-Dost-Jacquelie , benden yaşca büyük ve bir profesör ama aynı zamanda benim gibi ölüm yiyende . Slyhterin bina sorumlusu ve o da karanlık birisi .Düşmanlar :Nötr :İconlar :- Spoiler:
Eklenmek için : Ad soyad : Kurgu :2 adet İcon :
En son Seth Sullivan tarafından Çarş. Nis. 21, 2010 12:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
Androméda Sophie Xoniésse Gryffindor VII. Sınıf
| |
Seth Sullivan Ölü
| Konu: Geri: Seth Salı Nis. 20, 2010 1:39 pm | |
| Ekliyorum | |
|
Jacquelie Chloé Clémente İksir Profesörü / Ölüm Yiyen / Vampir
| Konu: Geri: Seth Salı Nis. 20, 2010 1:44 pm | |
| Hazır onu eklemişken beni de ekle :D Ölüm yiyenim senin gibi ve binanın "sorunlu" sorumlu kişisiyim İcon: x | |
|
Seth Sullivan Ölü
| Konu: Geri: Seth Salı Nis. 20, 2010 2:09 pm | |
| Ekliyorum | |
|