Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hannah Cassie Quélynn

2 posters
YazarMesaj
Hannah Cassie Quélynn
Ravenclaw VI. Sınıf Öğrencisi
Ravenclaw VI. Sınıf Öğrencisi

Kadın Mesaj Sayısı : 11

Hogwarts Wizard
Galleon:
Hannah Cassie Quélynn Left_bar_bleue0/100000Hannah Cassie Quélynn Empty_bar_bleue  (0/100000)

Hannah Cassie Quélynn Empty
MesajKonu: Hannah Cassie Quélynn   Hannah Cassie Quélynn Icon_minitime1C.tesi Nis. 03, 2010 8:47 pm

Adı Soyadı: Hannah Cassie Quélynn
Rpg Puanı: 87

1) Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda, 2 büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğru çevirmiş. Ne yaparsınız?

-Sonuçta ne kadar iyi davranmasada onu göz göre göre ölüme terk edemem. Bende asamı kavrar, onları geri püskürtürüm.

2) Hogwarts'taki en ilginç şey nedir?

-Sanırım merdivenler ve tablolar. İlk dikkatimi çeken şeylerdi.

3) Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir?

-Evet çalıştım. İlk denemem başarılı değildi. İlk denemede bana bir cadı olduğum gerçeği tuhaf gelmişti. İnanmadım ve yapamadım. Ama inandırılınca bunu başardım.

4) Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir?

-Yeni arkadaşlar. Muggle dünyasındaki arkadaşlıklardan bile farklı olabilirdi.

5) Hogwarts'a gittiğinizi düşünün, en merak ettiğiniz yada en çok sevdiğiniz şey ne oldu?

-Ders kitapları, içerikleri ve astronomi dersi. En sevdiğim şeyde sanırım ortak salonda eğlenceli sohbetler olurdu.
Francelly Marqués
Okul Müdürü Yardımcısı / Ravenclaw Bina Sorumlusu / Mitoloji Profesörü
 Okul Müdürü Yardımcısı / Ravenclaw Bina Sorumlusu / Mitoloji Profesörü
Francelly Marqués

Kadın Mesaj Sayısı : 84
Ruh Hali : Hannah Cassie Quélynn Keyifs10tp1

Hogwarts Wizard
Galleon:
Hannah Cassie Quélynn Left_bar_bleue100000/100000Hannah Cassie Quélynn Empty_bar_bleue  (100000/100000)

Hannah Cassie Quélynn Empty
MesajKonu: Geri: Hannah Cassie Quélynn   Hannah Cassie Quélynn Icon_minitime1C.tesi Nis. 03, 2010 9:04 pm

VI. Sınıf, Ravenclaw!

Hannah Cassie Quélynn
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Poppy Lisa Quélynn