Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

' DawN

2 posters
YazarMesaj
Shina Aiko K. Chao
Hogwarts Baş Şifacısı
Hogwarts Baş Şifacısı
Shina Aiko K. Chao

Kadın Mesaj Sayısı : 24
Ruh Hali : '         DawN E85z77

Hogwarts Wizard
Galleon:
'         DawN Left_bar_bleue0/100000'         DawN Empty_bar_bleue  (0/100000)

'         DawN Empty
MesajKonu: ' DawN   '         DawN Icon_minitime1Salı Mart 23, 2010 8:46 pm

'         DawN 2n69ke9

Ad-Soyad: Shina Aiko Kwonee Chao
Lakap: Shi, Ai, Kwonee
Doğum Yeri: Kyoto - Japonya
Uyruk: Japon
Anadili: Japonca
Bildiği Diller: İngiliz İngilizcesi, İstalyanca, Flemenkçe, Fransızca
Mezun Olduğu Okul/Bina: Hogwarts/Slytherin
Tarafı: Karanlık
Mesleği: Hogwarts Baş Şifacısı
Anne: Aishii Suane Chao

Baba: Ryuki Maena Chao
Fiziksel Görünümüm- Beni görenler anneme benzetir hep. Onun sarımsı kahverengi saçlara sahibim. Saç ve göz rengimi çok değiştirdim. Yeşil, mavi, pembe, kızıl.. Aslında kumralım. Açık kahverengi gözlerim var. Beni tanıyanlar bilir. Bir Cosplayer'ım. Görünüşümden çok farklıyım. Beni tanımak çok güç..
Kişiliği...
Benim kişiliğim hakkında kimsenin bir fikri yok. Herkesin gözünde istediğini elde eden, şımarık, çekik bir kız olarak imaj bıraktım. Ama öyle mi? O halimden çok farklıyım. Kötüyüm. Kötülük yapmayı seviyorum, ama içimdeki şefkat memuru beni ele geçiriyor. İnsanlara çoğu kez acıyorum. Onlar için üzülüyorum. Ama yinede vazgeçemiyorum, kindar olmaktan. Anında beynimde kırmızı alarmlar yanıyor, başkalarıyla tanışınca. Önyargı uzmanıyım ben. Tanımadığım kişiler hakkında kafamda bir çok kurgu oluşuyor. Soğukkkanlı davranıyorum. Çünkü buna gereksinimim var. Ben kötülükten besleniyorum. O olmasaydı yaşar mıydım? Fakat ben insanlara yardım etmeyi seviyorum. Onlarla olmayı. Gülmeyi, eğlenmeyi... Ya da bir köşeye çekilip ağlamayı...
Kendi Ağzımdan 'Kısaca Hayatım'...
Ölümyiyen bir ailenin çocuğu olarak doğdum ben. Küçükken bir ağlamamla herşey oluveriyordu. Ailem her istediğimi bana veriyordu. Herzaman destek oldular bana. Sadece maddi destek. Onlardan hiç şevkat görmedim ben. Hiç umursanmadımda denilebilir. Onlarla vakit geçirmek istediğimde, hep, hep işleri olurdu. Eve bile çok uğramıyorlardı. Küçükken anlamıştım, gizli işlerde bulunduklarını.
Ailem, benim daha iyi, daha güvende olmam için beni Fransa'ya, halama yolladılar. Roselle hala...
Japonya'yı seviyordum. Ama beni Rose halaya mahkum etmişlerdi. Gereğinden fazla vakit geçiriyordu benimle. Ailemin aksine, bana kol kanat germişti. Sanki onun çocuğu olmuştum artık. Hergün benimle oyun oynuyordu hiç sıkılmadan. Tüm şefkatimi ondan almışım heralde.
Ailem ayda bir-iki kez geliyordu Fransa'ya. Fazla göremiyordum onları. Bana oyuncaklar getiriyorlardı. Ve kısa süre sonra bu oyuncakların yerini, iki ayda bir gelen kartlar aldı.
Rose hala, benim artık büyüdüğümü ve okula gitmem gerektiğini söylüyordu bana. Haklıydıda. Okula gitsem daha çok arkadaşım olacaktı. İstemediğim kadar.
Rose hala, herşeyi garantiye almak için bana evde ufak büyüler öğretti. Ona göre okulda bunlar lazım olacaktı ve derslerde daha iyi olacaktım. Ve beni Fransa'daki Beauxbatons adlı bir okula gönderdi. Güzel bir okuldu. Tam bir asillik merkeziydi. Bir çok arkadaş edinmiştim. Rose hala iki haftada bir bana mektup yolluyor, beni hiç ihmal etmiyordu. Anne ve babam yeniden ortaya çıkana kadar. İşlerinin bittiğini anlamıştım. Okula geldiklerinde müdüremizle yaptıkları konuşmada beni okuldan alacaklarını, başka bir okula göndereceklerini söylemişlerdi. O gün benim felaketimdi. Düzenimi kurmuşken, herşey güzelken yine mutsuz olacaktım..
Ailem ve ben birbuçuk ay sonra İngiltere'ye gittik. Görünüşe göre artık işleri bitmişti. En azından bi' on yıl rahat olacaklarmış. Beni oradaki bir başka okula verdiler. Hogwarts'a...
Adını hep duymuştum. Ama bana Beauxbatons'tan daha çekici gelmiyordu. Çünkü bu okulda bulanıklar bile vardı. Onlardan nefret ediyordum. Ama gitmek zorunda kaldım. Bazıları benimle çekik diye alay bile etti. Onları gününü gösterdim elbet. Hayatımın en güzel yıllarını geçirdim Hogwarts'ta. Hiç ummadığım bir anda birden popüler olmuştum. Ve bunu daima kendi lehime kullanıyordum. Hiç bıkmadan dört senemi orada tamamladım.
Mezun olduktan sonra yeniden Japonya'ya gittim ve orada mugglelar ile yaşamaya başladım. Kendi animelerimi çizdim. Aslında istediğim bir cosplayer olmaktı. Bunun için bir ajansa başvrup, cosplayer oldum. Hayatım böyle değişti. Japonya'da tanınmaya başlayınca yeniden İngiltere'ye döndüm. Hogwarts'a gittim. En başarılı olduğum işi yaptım. Bir şifacı oldum..

-Sevdikleri:
-Karanlık
-Ailesi
-Rose Hala
-Moda
-Tasarım
-Alışveriş
-Sevmedikleri:
-Bulanıklar
-Tutulmamış sözler
-Aydınlık
-Modası geçmiş ürünler

+ Kardeşim Gibi +
+ Sırdaşım +
+ Dostum +

+ Kötü Gün Dostum +
+ Yakın Arkadaş +
+ Arkadaşım +
+ Tanıdık +
+ Selamlaştığım +

+ Meslektaşım +
+ Kanım Kaynadı +
¿ Hiç Bir Fikrim Yok ¿

¿ Göz Teması ¿
¿ Önemsemediğim ¿
- Zararsız -

- Rakibim -
- Fazlasıyla Gıcık –

- Bir Elime Geçsin -
- Adını Duymak İstemiyorum -

- Baş Düşmanım
'         DawN 1210Laila Gabiella Waldorf- Ondan oldum olası nefret ettim. Laila beni deli ediyor. Küçüklüğümden beri beni hep geçmiştir zaten. Derslerden yüksek not alması beni öldürüyordu. Fazlasıyla iyilik meraklısı ve muggle düşkünü. Ondan gerçekten nefret ediyorum..

x Takıldıklarım x

x Hoş Bulduğum x
x Flörtüm x
x Platoniğim x

x Kıskandırma Amaçlı x
x Sevgilim x
x Eski Sevgilim x
x Ailem x

Spoiler:

En son Shina Aiko K. Chao tarafından C.tesi Mart 27, 2010 7:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Laila Gabriella Waldorf
Ölü
Ölü

Kadın Mesaj Sayısı : 77
Ruh Hali : '         DawN Yarama10ym1

Hogwarts Wizard
Galleon:

'         DawN Empty
MesajKonu: Geri: ' DawN   '         DawN Icon_minitime1Salı Mart 23, 2010 9:05 pm

Baş düşmanıma eklersen sevinirim.

'         DawN 1210

Laila küçüklükten beri hiç sevmediğim bir kızdır.Kendisi hep iyi notlar almış ve bana hep düşman olmuştur.Hem aydınlık tarafta olup hemde muggleleri sevmesi benim için ayrı bir tepki uyandırmıştır.Ayrıca Laila'nın sıcak gülümseyişi onu deli etmekle kalmamış çılgıa döndürmüştür..

[Tanışabiliriz.]
Shina Aiko K. Chao
Hogwarts Baş Şifacısı
Hogwarts Baş Şifacısı
Shina Aiko K. Chao

Kadın Mesaj Sayısı : 24
Ruh Hali : '         DawN E85z77

Hogwarts Wizard
Galleon:

'         DawN Empty
MesajKonu: Geri: ' DawN   '         DawN Icon_minitime1Çarş. Mart 24, 2010 2:11 pm

Eklendi..

' DawN
1 sayfadaki 1 sayfası